2012. július 6., péntek

Június kedvencei



Baba lanolinos tusfürdő, családi kiszerelés (750 ml) - mikor az öcsém fürdés után átjött a szobámba, jött vele a tusfürdő illata. És nekem ez olyan tisztaság illat, de egyébként ha mondjuk este zuhanyoztok vele, másnap nem fog zavarni, mert már nem nagyon lehet érezni.
Joana grapfruitos bőrradír - önbarnítás előtt gyorsan kellett egy. Százasban vettem 400 ft-ért, a baj csak az, hogy gyorsan fogy. Egyébként ez illat-tartósságilag úgyanúgy működik mint az előző termék :)


Oriflame teafaolajos pattanásleszárító kence - höhö, ennek csatornaszaga van, de már megszoktam, meg anniyra nem is kellemetlen, és kárpótol, hogy egy nagy pattival 2-3 nap alatt, minden lefekvés előtti bekenéssel, simán elbánik!
Balea Young krém - Semmi magyar írás, soha nem is volt, évek óta megvan, és most megint utánanyúltam. A pattanásokra szoktam kenni, lefekvés előtt szintén, és segítget :)



Ebben a nagy hőgutában amikor felfrissülésre vágyom (és nem iszok), akkor ezt az Avonos gránátalma és szőlős testpermetet fújkálom magamra. Tartósságtól nem kell elájulni, amúgy is csak testpermet:)


Így, hogy nyár, jó idő, az élénk színeket szeretem a körmömön viszontlátni, úgyhogy legtöbet ezt a Salvador tűzpiros lakkot használtam.


Ismerős a helyzet, mikor majd" leesik a szátok? Jaj, borzasztóóóó.. De Pierre rendbehozott :D


Ők meg az ékszerek (ha nem esett volna le.. )
Gyűrű - Woodo
Fülbevalók - Avon


Jaj, a drágaságom. Mikor tudtam kontaktlencsézni, velem volt <3


És ő.. hát szerelmem és megmentőm :D

Írjátok le Ti is kommentben a kedvenceiteket :)

6 megjegyzés:

  1. A bőrradír hatásos? Mármint erős szemcsés vagy csak az a "gyöngyös" radír? :) Én sehol sem találok normális testradírt.. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az önbarnítő miatt kellett egy gyorsan, de ha nem is amiatt radírozom le abőröm, hanem mert hetente alapból jó 2-3x, akkor is csak gyönygyös :/ és átérzem a helyzetedet, én sem:D

      Törlés
  2. Szia! Tetszik a blogod, fel is iratkoztam. A testspray nálam is kedvenc. :)
    Nálam van egy nyereményjáték, ha van kedved, nézd meg:

    http://roseballerina.blogspot.hu/2012/07/nyeremenyjatek-eloszor-nalam.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Tudom, már jelentkeztem kora délután, a tiéd is tök jó ;)

      Törlés
  3. Nekem epres Joanna radírom volt :$ isteni az illata :$ nem is tudtam, hogy százasba is lehet kapni :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fú, én vagy 2 hétig nézegettem egyet, egy ISTENIT , ami PONT AZ ÉN ILLATVILÁGOM volt, erre mikor végre rászántam magam hogy megveszem, hát nem elvitték? Jaj, úgyhogy átmentem egy másikba, és ott ilyen volt vagy citromos, vagy kiwis :D

      Törlés