2012. április 27., péntek

Körmeim élete - 2.rész

Pontosabban most megmutatom, hogy milyen lakkokat használok/használtam erősítőnek, ápolónak, alap és fedőlakknak, stb.


Miss Sporty alap - és fedőlakk - Én nagyon szeretem, ezzel 3 napot biztosan, négyet-ötöt kicsi kopással a széleken bír ki egy színes lakkocska. Ez az időtartam nekem pont ideális, mert hamar ráunok :D
Essence ultra strong nail hardener | régi változat | - Sokan mondtátok őt. Most arra gondoltam, hogy vagy az van, hogy az új fajta jobb, vagy az, hogy csak az én körmeimen nem működik. Eszméletlenül könnyezik tőle a szemem, és ez az első, akinél ilyet tapasztalok. Se nem tartós, se nem erősítős. Egy kalap sz...


Avon körömtáplálós beszívódó lakk (?) - Azért kapta a neve végére azt a kérdőjelet, mert valójában nem tudom, hogy mit kellene csinálnia pontosan, semmi név nincs rajta, semmiféle leírás. Felkenem a körmeimre, beszívja, azt' kalap.
Avon fedőlakk - Ultrahiperszuper régi kiadás szerintem, mert ma már sehol nem látom :D Gondolom még anya rendelte, amikor engem még nem kapott el a körömlakk-mánia. Őszintén szólva róla nem nagyon tudok nyilatkozni, be van száradva :D (Bár azt mondják, hogy az Avonos arany 24 karátos fedőlakkja jó)


Rimmel  erősítő lakk -  Őt a 25%-os akción vettem, 899 Ft-ért. Sajnos negatív véleményeket olvastam róla. Mikrocsillámok vannak benne, mikor felkenem. Egyszer használtam eddig, nem akarok mondani semmit. Csak azért váltottam le, mert a körömvégeimet nem hogy fehérítette volna, de még inkább átlátszóra "színezte".
L'oreál fehérítő/erősítő lakk - Elvileg 87 %-kal fehérebb és erősebb körmeim lesznek tőle. Hát erősebb tuti, hogy nem. A körömvégekkel viszont lehet, hogy csinál valamit. ( Nem olyan régi, úgyhogy még használom egy kicsit és utána egy kerek egész véleményt fogok róla írni egy teljes poszton át :D)

És mivel időközben lemerült a fényképezőm, nem tudtam megörökíteni a Lovely-s fedőlakkjaimat. 


ITT  5-ből ötöst kapott. Nekem semmit nem használt. Bár már elég régen használtam, lehet beszerzem még egyszer. Egyébként hamar besűrűsödik.
s volt még egy Lovely lakkom, ami nincs fent Krémmánián (se). Az egy gyorsan száradó fedő és alaplakk volt, kétszer is megvettem. 2-3 napot bírtak ki velük a színesek. Most már nem venném meg újra, mert igaz, hogy pár száz forinttal drágábban, de jobbat találtam.



Ezt a körömlakklemosót szerintem majdnem mindenki ismeri közületek. Csak annyi bajom van vele, hogy acetonos. Lehet megpróbálom innentől acetonmentessel.

Az utolsó két kép forrása : Krémmánia.hu

Ezek közül melyikeket ismeritek? 

2 megjegyzés:

  1. A lovely körömerősítő nekem még jobban besárgította a körmeimet :S a miss sporty körömerősítők szerintem nem rosszak :) de a legjobb ha semmivel nem kenem :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha nem kenem le semmivel, akkor azért töredezik még jobban. ha vmi van rajta, akkor is lemezekben jön le. a legjobb szó tényleg KATASZTRÓFA :DD

      Törlés