2012. augusztus 31., péntek

100. bejegyzés - Essence Studio Nails allround talent

Multifunkci körömlakk! Hát majd' hanyat dobtam magam, mikor megláttam. Fedőlakkot kerestem a Rossmannban, és eredetileg NYC-öset akartam venni, de az nem volt, így hát továbbálltam és az Essence polcoknál kötöttem ki. 
Azt írják, hogy :
"minden 1-ben körömlakk: használhatod fedő- és alaplakként, fényes végeredményt biztosít, kitölti a barázdákat, erősít, optikailag fehérít és véd."



Az ecsetéről nem csináltam képet(mondjuk ha csináltam volna, se tudnám ide feltölteni, mert túlléptem az 1 GB-os tárhelyemet..). Én olyan szilikonosnak mondanám, egy kicsit ilyen műanyag-beütésű. Egy "ecsethúzással" akár 5 körmömet is ki tudom festeni.

Így funkcionál:
alaplakként: nem színeződik el a körmöm, hamar szárad, semmi gond.
fedőlakként: és itt annyira mérges vagyok, hogy hihetetlen! Van egy fehérítő L'oreál lakkom, kitapasztaltam, hogy igen, valóban nem lehet használni fedőlakknak, mert elszínezi a színes lakkot. Hát basszus, ebből a multifunkci hiper-szipi-szupi-körömlakkból ezt akkor igazán kihagyhatták volna. Sz*rt sem ér az egész. 
Valamelyik ap nagyon későre maradtam a körömfestéssel. Kipróbáltam végre a Vollaré-s sötétbarna minilakkot. GYÖ-NYÖ-RŰ! Másnap a fényben mit látok: ez a kis sunyi Essence elszínezte a gyönyörű barnaságot lilára. Hát azt hittem, hogy ott kaparom le magamról kora reggel. A kedvenc narancssárga lakkommal sem volt ez másképp.. Annál csak annyi volt a szerencse, hogy rózsaszínesre festette át, és tetszett :D De most ez szerintetek nem bosszantó? Tényleg nem értem, hogy minek bele ez.. Akinek sárgák a körmei, majd keres és vesz magának egy csak fehérítő lakkot és kész. 

Ára: 550 Ft
Összességében hány pontot adok neki: 5/3,,,
Összegzés: Úgy érzem, hogy kidobtam a pénzt az ablakon. Nem ezt vártam, nem ezt akartam!

Ti jártatok már így vagy hasonlóképp egy kozmetikummal? Mi volt az?

4 megjegyzés:

  1. Én is megvettem ezt még a régebbi csomagolásban, de egyetértek veled abban, hogy fedőlakként egyáltalán nem állja meg a helyét. Nálam még fel is buborékosodott az egész lakk tőle...de ugyanígy vagyok az XXXL shine gel-look fedőlakkal is. Szörnyű... BTGN-nél nincs jobb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barátnőm is azt mondta, hogy lehet, hogy kicsivel drágább meg minden, de az nagyon ott van. Egyébként igen, a buborékosodás nekem is megjelent..

      Törlés
  2. Az essence BTGN az egyik kedvencem ...de sosincs... , így most NYC-sat használok, és az is jó! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barátnőmnek is olyat vettem, azt mondta egész jó :)

      Törlés