2012. március 2., péntek

Februári kedvencek + köröm

A szülinapi posztot eltolnám holnapra, mert nem úgy alakultak a dolgok, ahogy gondoltam :D


Baba orchideás tudfürdő - mert csak :D
Avon Planet Spa iszapos arcpakolás - anya használta, ódákat zengett róla, aztán több blogo is csak jókat hallottam róla, úgyhogy kipróbáltam. Eszméletlen jó :)


Maybelline fekete zselés szemhéjtus - nyertem, és már tényleg meglesz előbb-utóbb a különposzt, türelem :D
Nivea nappali hidratáló arckrém - bizony, bizony, áttörés, egyre többet kenem be az arcom reggel is :) bírom ezt a krémet, mert tényleg hidratál, aránylag gyorsan beszívódik, odavagyok az illatáért és elvileg véd valamennyire a naptól :)


Miss Sporty alap, -és fedőlakk - mielőtt ezt használtam volna, nem volt egy normális fedőlakkom, és egy-két nap után a körömlakk egyből megpattogzott. De ezzel akár 4 napot is kibír, vagy ötöt, és olyan jóóóóó :D


Ezt csak azért mert művészi, de egyébként nem így terveztem, de nem sikerült természetes fényben fotózni, így nem is látszanak az igazi színek.


Nos szóval, ez egy Avon paletta, az előző bejegyzésben volt róla szó, de ha valakit érdekelne, akkor lenne vele külön poszt.





Igen, ők még természetes fénynél vannak fotózva. Ez is egy Avon lakk, majd jövök vele is posztban. Régóta meg van, de nem a szívem csücske. Pedig a képeken szép (úgy-ahogy).


3 megjegyzés: