2012. június 19., kedd

Kicsit másféle blog :)

Tudjátok van egy barátnőm, aki fantasztikus fantáziával van megáldva, és ezt ki is használja. Vasárnap az évzárónkon is ezt használta és kitalált egy új történetet. Én nagyon szeretném ha megismernétek!

Gold Coast külvárosában minden szép és nyugodt, az állandó napsütés megszokott, a partot ostromoló hullámokat naponta több száz szörfös lovagolja meg... A lakóközösség nagyon összetartó, kevesen használják az autójukat, főleg, hogy mindenki az úton mászkál keresztbe-kasba.
A fiatalok általános találkozóhelye a kikötő mellett lévő Seasons kávézó, ahol a fiatalos személyzet, és a laza tulajdonos mellett a szülők biztosan tudhatják, hogy a fiatalok jó helyen vannak.
A balhésabb srácok inkább a belvárosban lógnak, kerülnek minden olyan helyet, ahol a szülők vagy a tanárok megláthatják őket.
A városban nagy múltja van a horgászoknak, a város legfőbb iparának számít, szinte minden ezen alapszik.
Jessica Sebert alapvető személyiség a fiatalok között, pedig egyáltalán nem számít csapodárnak vagy szétszórtnak; épp ellenkezőleg, nagyon megbízható, kedves és barátságos, ráadásul az esze mellett a humora is a helyén van. Az ügyészi pályára készülő lánynak többen is mondták már, hogy akár modell is lehetne, de nem a külsejéből, hanem az eszéből szeretne megélni, bár a színészi pályát nem vetné el elsőre.
Barátnőjét, Kendra Parkert már gyerekkora óta ismeri, bár a szókimondó természetű lánynak sokkal kevesebb barátja van, éppen az őszinte, és kissé nyers stílusa miatt.
Bátyja Ian Sebert, a testvéri viták ellenére is mindig kiáll testvéréért, akár iszákos apjukkal szemben is, míg munkamániás anyjuk valahol a billentyűzetet püföli az egyik belvárosi irodaház sokadik emeletén. Támogatja nagyravágyó, és sikeres életpályát befutni akaró húgát, még ha soha be nem vallaná, mennyire szereti is őt.
Ugyanakkor a gyönyörű naplementék, a finom juice-ok és napbarnított szörfösök izmai között szlalomozva szerelmet - jobban mondva barátságon túl ívelő kapcsolatokat is találunk, nem is egyet, és nem is olyan messze.

Ide kattintva egy (szerintem) tök jó világba csöppenhettek :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése