2012. július 2., hétfő

Tegnapi haul


Először is! Minden ilyen Maybelline-es lakk 299 Ft a DM-ben, le is volt fosztva rendesen a polc :) Aaaaaa, ez a lakk egyszerűen meg gyönyörű.. ! :)


Kellett már egy könnyebb testápoló, és mivel ki akartam próbálni valami újat, Baleát vettem. Sárgadinnyés(amint látjátok a képen:D), elvileg limitált kiadású. Amit még megtaláltam, az a kiwis volt :)
Anya szépen kileste, hogy milyet tettem be a kosárba, úgyhogy ő meg hozzápakolt egy ugyanilyen tusfürdőt. A grapfruit-osat meg magának vette (haha, abból se lesz semmi:D), és megmodnom őszintén nekem az jobban tetszik (ebben a rekkenő hőségben még az alapnál is jobban kedvelem a frisebb illatokat - ja, és a testradíromhoz megy ez a tusfürdő :D)
És még egy éjszakai krémet vettem, minden bőrtípusra való, még nem próbáltam. Direkt nem néztem meg semmit se a Krémmánián, nem akarom, hogy befolyásoljanak a vélemények (na okés, nem hazudok, a testápolókat azért lecsekkoltam vásárlás előtt).

Ennyi lettem volna mára, ki mit szól ezekhez?

11 megjegyzés:

  1. A sárgadinnyés tusfürdőnek brutáljó illata van, én betárazok belőle, az biztos. :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom ezeket a Balea limitált szépségeket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ritkán járok DM-be, de most direkt ide mentem, anyni jót hallottam már róluk :)

      Törlés
  3. ez a lakk már egy rétegben is csodásan fed! :) imádom!

    VálaszTörlés
  4. ÚÚ kell sárgadinnyés testápolóóóó!!!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép színű lakkot vettél, én is nézegettem már ezt a színt, de nem hiszem hogy be merném vállalni ezt a Barbie rózaszínt :D Viszont másokon tetszik :)
    A Baleás gyümölcsös cuccokat én is nagyon szeretem, olyan jó az illatuk, olyan friss. Eddig málnásat használtam, most kiviset, de mindegyiket imádom ebben a melegben :)

    VálaszTörlés
  6. Fú, én bármit bevállalok.. Mondjuk öltözködésem elég sötét, és van egy-két körömlakkom is ami ilyen, de ebben a melegben meg nyáron nem nagyon szeretem, sokkal szívesebben viselek élénk színeket. Szóval nekem bármi jöhet :D
    Jaj, én már most úgy vagyok vele, hogy a kiwiset kellett volna megvennem, az jobban tetszett illatra. De mindegy, ez a sárgadinnyés egyébként jó kis testápoló, igazi nyári :)

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű színe van a körömlakknak, én ma voltam a dm-ben, de nem vettem észre az akciót, de lehet csak azért mert ezt a részleget nem annyira figyeltem. :)

    http://roseballerina.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagy az is lehet, hogy már nincs, vagy teljesen kifosztották már a polcot. Mikor én voltam, akokr se agyon volt már.. :D

      Törlés