2011. szeptember 12., hétfő

Virágmánia

Hali mindenkinek!
Megkezdődött a suli, ezért (is) késtem, de szerintem rengeteg bloggerinánál megtalálható ez okként a késésre :) ( legalábbis remélem :D ). 

Arra szeretnék kérni mindenkit, mielőtt elkezditek olvasni a a poszt folytatását, hogy komizzatok kérlek! Szükségem van visszajelzésekre, és kíváncsi is vagyok a véleményetekre! :)


És most...
A lényeg :)




Nem rég volt - főleg tavasszal kezdődött- a nagy virágtrend. Ugye minden bolt polcain volt virágos felső, virágos leggings, virágos kiegészítők és bla bla bla. És persze ott vannak a kiegészítők között a nagyon nagy sikerű virág alakú kitűzők / hajgumik / hajcsattok. Rengeteg olyat lehetett kapni ami egyszerre mindegyik volt. Nekem 5 van, de ezekből 2 kedvencem. Le is fényképeztem nektek, hogy megnézhessétek .


A piros rózsa volt az első virágom :) Az 3 az egyben funkciós, a fekete pedig a második. Az csak 2 az egyben: csatt vagy kitűző. Elnézést a képminőségért, de egyébként a feketén még apró kis virágok vannak :)




A következő amiről szeretnék nektek írni: Gliss Kur She Kasmir 

Évnyitó előtti napon voltunk barátnőmmel a strandon, és én általában - hacsak nem nyaralni megyünk, vagy messze Miskolctól strandra - nem viszek magammal sampont. Így most sem vittem, de barátnőm igen, és neki volt ilyen samponja. Elolvastam a hátulját, hogy mit ígér, és úgy gondoltam, hogy a leírtak alapján tökéletes lenne a hajamra, mivel szálkás, töredezett. Én nem hiszek momentán abban, hogy egy sampon vagy balzsam képes helyreállítani a haj töredezettségét ( a vágásban hiszek :D ). Hát, ha nem is állította teljesen rendbe a hajvégeimet, de akkor is segített. És mikor először használtam eszméletlenül meglepődtem! Félszáraz volt a hajam, és ahogy megfogtam, egyből éreztem a változást! Sokkal jobb lett a minősége, és annyira puha volt, hogy nem akartam elhinni! Mára már nem érzem a változást, mivel megszoktam, hogy olyan puha a hajam. :) Egyébként gondolkozom már régóta az Avon-tól a hajvégápolón is, de arról nem tudok semmit, hogy kinek hogy vált be stb. Úgyhogy aki használta már, kérem írjon róla véleményt! ( Egyébként a fodrász tervben van :D )


Holnap megyek a Müllerbe, meg be akarok menni a Tesco-ba megnézni az F&F-es cuccokat, bár jó lenne a NewYorkerbe is eljutni :/  Amin gondolkozom az az Essence-től az új szemhéjalapozó amit nem rég dobtak piacra. Mondjuk mindenki dícséri, úgyhogy majd meglátjuk :D A körmömet nem festettem ki direkt, mert szeretném kipróbálni ugyanúgy az Essence-től a körömvégfehérítő ceruzát :)


Ha valakinek van valami tapasztalata ezekkel a termékekkel kapcsolatban, szívesen elolvasnám !
Ennyi voltam mára, Puszi mindenkinek! Nóri

4 megjegyzés: