2011. december 4., vasárnap

Avon care kézkrém glicerinnel

Először is, had köszönjem meg, hogy már 12-en vagyunk! Nem olyan sok, de örülök neki. Nagyon :D Nem is nagyon tudtam, hogy mit hozzak nektek, de Thündérke is kérdezett az előző posztban szereplő kézkrémről, meg most már használom vagy 1-2 hete, úgyhogy egy vélemény is ki tudott alakulni :)




Amit ígér: "Gazdagon hidratáló kézkrém glicerinnel, kalciummal és E-vitaminnal.Glicerinnel és kalciummal segít megőrizni a kezek hidratáltságát, védi a bőrt a kiszáradástól és fényesebb kinézetet kölcsönöz a körmöknek. "

Ezt csinálja valójában: Alapjában véve nem vagyok száraz bőrű, de télen nagyon könnyen ki szokott száradni a kezem, ezért fontos a jó kézkrém.Lefekvés előtt kenem be a kezeimet vele, másnapra puhák és bársonyosak lesznek, de mire hazaérek d.u. suliból, innen-onnan, már érzem, hogy kell megint az aznapi kenés. Ami a körmök fényességét illeti, gőzöm sincs, hogy ott beválik-e, mivel mindig ki vannak festve a karmaim, és csillognak azok a fedőlakktól :D Alapjában véve jó kézkrém, de mondjuk ha már tényleg mínuszok lesznek, nem tudom, hogy megállja-e a helyét. Ja, és Thündérkének üzenem, hogy nincs dinnyés illata, kézkrém illatú :D

Ár: Az eredeti árát nem tudom, mivel én 349/359 Ft-ért rendeltem. Már nem tudom pontosan.

-----------------------------

Es verschwört das:  Pflegt für den Hands mit E-vitamine und Calcium.

Es macht das:  Es pflegt wirklich, aber wenn die Minus kommen, weiß ich nicht, dass werd ganz gut. Es ist nicht so stark :))

Der Preis: Hier ist es so 1-2 Euro :))

5 megjegyzés:

  1. tuti jó kis kézkrém :) imádom az Avonosakat <3

    VálaszTörlés
  2. Úristen, de neked dinnyés a testápolód? *.*

    VálaszTörlés
  3. Vielen dank, mir geht's schon besser :) Und wie geht es dir ? ♥♥

    VálaszTörlés
  4. Hú, nem gondoltam volna, milyen nehéz megtalálni a tökéletes kézkrémet, de nekem mostanában semmi sem használ. Tök jó, hogy ilyen jól tudsz németül :-)

    VálaszTörlés
  5. Én az ajakápolókkal vagyok így, hogy "egyik sem jó" :D Köszönöm, de van még hova fejlődnöm... :D

    VálaszTörlés