2012. március 25., vasárnap

Haulok + nyereményjátékos nyereményeim

Hellóka mindenki
Tegnap este sajnos történt egy dolog, ami most megviseli az egész családot, de talán engem a legjobban. Tavaly augusztusban volt egy éve, hogy vettünk 2 tengerikucut. Egyik az enyém lett (Xenon), a másik pedig tesómé (Collin). Nagyon eltérő volt a személyiségük; Xenon kicsit visszahúzódóbb, félénkebb malacka, Collin pedig kis buzgómócsing, aktív. De vagy 2 hete elkapta egy betegség.Elvittük állatdokihoz, kapott két szurit, lecsippantottak a fogából, kapott sok-sok gyógyszert. Nem evett, így nem is volt széklete, aztán már inni sem ivott semmit. Kényszertáplálást rendeltek el neki, úgyhogy minden este háromnegyed órákat szenvedett szegény, amíg a fecskendővel beadtam a szájába a barna kocsonyás lötyit (vmi vitaminos cucc volt elvileg) + az antibiotikumot. Tegnap nem adtam neki be mindent, mert egy idő után már nem nyelte le, és már alig vártam, hogy hétfő legyen, hogy vigyem vissza a dokihoz, hogy nem javult, sőt, inkább romlott az állapota. Kis dagi volt, de lefogyott. Kis drágám nem élte túl, tegnap belehalt. Tiszta horror volt, még most is nagyon elevenen él bennem a tegnapi kép, és a szívem szakad meg. Nagyon-nagyon megvisel. Ma apáék eltemették, én nem mentem, mert így is alig bírom. Most még javában gyászolunk, de mostantól még jobban vigyázunk az enyémre és még jobban szeretjük őt.
Köszönöm aki elolvasta, és csak azért írtam ezt le, hogy akinek van háziállata, kiskedvence, az minden egyes pillanatát élvezze ki, amíg vele van!

---
Na kezdjük a haulokkal:


Ő az, akit 5 hete rendeltem. Késett 2 hetet, de nem bánom. Őszintén, nem erre számítottam, azt hittem, hogy nagyobb lesz, de ettől függetlenül tetszik. Félek, hogy a strasszok hamar ki fognak potyogni, de majd meglátjuk.

Őt a sulink könyvtárában(!) vettem, 400 Ft-ért. |fülbevalók|Tusfürdő. Nem tetszett egyik itthoninak sem az illata, úgyhogy vettem egyet. Hmm, fincsi :)

marokkói menta tea - anyának

És a nyeremények:
Makeuplight - minőségi termékek, nagyon jók!
Gosh árnyékolóecset
Pierre Robert aloeverás ajakápoló
Maybelline fekete zselés tus
a tus az első zselés tusom, és nagyon szeretem! :) Úszáson sem jön le :DAviana Rahl - 2 nyertes volt.
Manhattan cseresznyés szájfény
Oriflame szempillaspirál
A szájfény baromi jó, tartós, gyönyörű, finom illatú. Tökély.
A szempillaspirálok pedig a gyengéim. Nem tudom, hogy hányan ismeritek ezt a spirált. Nekem a pilláimat dúsítsa, hosszabítsa és göndörítse. Ez a spirál hosszít és egy kicsit göndörít. A keféje fura alakú, ugyanis ahogya képen is látjátok, úgy szemben van és az oldalai recések, de ha oldalra fordítom, akkor tök lapos. Egyébként nem rossz, de tervezek vele tesztet.Essence nail art twins 2. lépés fedőlakk (imádooom a türkizt ^.^ )
Essence colour&go 64 be optimistic lakk
Essence körömglitterek
Cynex ajakápoló
+ avonos termékminták
ilyen ajakápolómmár volt, vaníliás, nagyon szerettem, elis fogyott. Örülök, hogy most megint van .
A glitterért és a lakkokért oda vagyok meg vissza.
A mintákat még nem próbáltam, de majd beszámolok róluk ;)

xoxo, N.

10 megjegyzés: