2012. március 31., szombat

Márciusi kedvencek

Áááá, kicsit sem vagyok fáradt, ez csak a 2. olyan hetem volt, mikor szombaton is kellett a padot koptatni. Uh.

-

csoportkép
A fényképező idő előtt beadta a kulcsot, úgyhogy nincs mindenről külön kép.
Vollaré Wild imagine szempillaspirál - mint már egyszer-kétszer mondtam, barátnőm anyukája kozmetikumokat forgalmaz. Ez a spirál hosszít, göndörít és egy kicsit dúsít is, úgyhogy szeretem :)
Kallos tejproteines hajpakolás - szerintem ezt rengetegen ismerik. Fodrászkellékesben vettem, kisebb kiszereleés (1000 ml :D), és 795 Ft volt. Olyan nagy csodákat nem művel, mint vártam, de mosás utáni napokon is érződik az illata(szerintem kókuszos). Figyelem, nem ajánlatos nagyon mélyen és erősen beleszagolni! :D (tapasztalat)
Ott van még az az egy pár fülevaló, nagyon tetszenek.


Avon japán szaké és rizs arcmaszk termékminta - tegnap kipróbáltam és áááá, olyan jó! Fogunk rendelni rendes "tubussal" is.


Isana kézkrém - nem sikerült a feliratról normális képet készítenem, elnézést. Egyébként 5 vagy 600 Ft-ért vettem a Rossmann-ban, és nagyon jó, pedig nem vártam sokat tőle.


Avon Planet Spa iszappakolás - először anya használta, neki nagyon zsíros bőre van, és ódákat zengett róla. Aztán egyre többet olvastam róla a neten, úgyhogy kipróbáltam. Tényleg jó ! :D


Balea 2in1 testápoló és bőrradír egyben - Őt pedig barátnőmtől kaptam még szülinapomra. Kár, hogy nem lehet illatot feltölteni ide :D Szeretem !

Ennyi lettem volna, xoxo

Ti mit használtatok leggyakrabban mostanában?

2 megjegyzés:

  1. Pedig be szerettem volna én is a hajpakolást szerezni, de ha semmi extra, akkor nem veszem meg:).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. többféle is van, én már várom, hogy ez elfogyjon és vehessek egy újat, mert nagyon szeretek kísérletezni :D

      Törlés