2012. április 19., csütörtök

Haul, köröm, minden

Időm annyi, mint békán a toll, úgyhogy nem egy nagy rendezett poszt lesz most. Egy kicsit olyan ömlesztett és mindenféle, főleg a képek fognak szerintem beszélni :)



Essence show your feet körömlakk. A kisujjamra kentem repedezős lakkot úgy a 3. napon, de nem tetszett:D


Anya nyert egy 1000 Ft-os utalványt a Rossmannban, és azt vasárnap beváltottuk. Csak saját márkás termékeket lehetett venni, és egy tusfürdőt én, egyet tesóm választott. Pluszba még vettünk egy folyékonyszappant :D


Mindig azon sírtam, hogy nincsenek zoknijaim. Hát mostantól befogom :D




Hmhm, mik a vélemények a NYC termékekről?


6 megjegyzés:

  1. Az NYC lakkok jók, én szeretem őket! :)
    Gratu a Rossmannos nyereményhez! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :)) nekem is van 2 rendes, színes nyc lakkom, meg 2 db fedőlakk, amiket annnnnnnnnnnnnnyira, de annnnnnnnnnyira imádok! :D

      Törlés
  2. a NYC púdert imádom:$ meg a pirosítójukat is:$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sokáig kerestem púdert, és volt eszemben, hogy megveszem az egyik nyc-öset, de azt hallottam, hogy sápaszt, úgyhogy nem vettem. Majd talán következőnek :)

      Törlés
  3. Én most próbálgatom a NYC termékeket. A szempillaspirál tetszett. vettem 2 lakkot is gyorsan száradót. Az egyik nagyon jó, a másikról pont ma írtam tesztet és az nagyon nem jött be. Vettem a hétvégén egy NYC dupla szemceruzát is, azt még most tesztelem le.. :) Nekem szimpatikus ez a márka. Most az alapozót, púdert és pirosítót szeretném majd megvenni, kíváncsi leszek rájuk nagyon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. megvettem a nyc all day long alapozóját, nemsokára lesz róla teszt. majd szólok ;)

      Törlés