2012. május 5., szombat

Nagy parfümposzt - 1.

Sokáig úgy gondoltam, hogy nem írok ilyenről, mert ízlés kérdése, hogy kinek milyen illat tetszik, de mára mégis eljutottam idáig :)


A friss, üde illatokat kedvelem, de az enyhe virágos, édeskések sem állnak tőlem távol. Viszont a mély, erős és érzéki illatokat nem tudom magamon elviselni. Régebben nagyon sok édes parfümöt használtam, amire ma  már azt mondom, hogy "Jesszus, hogy tudtam én ezeket magamra fújni?!" . Természetesen nem arról van szó, hogy fikáznám azokat, akiknek ezek tetszenek, csak annyi van, hogy egy ilyen aroma nem én vagyok.



Először a reklámja fogott meg, aztán mikor láttam az Avonban, azonnal kikönyörögtem anyától. Na ő viszont minden olyan parfümöt szeret, amit én nem. Szegény Bond Girl, már évek óta ott csücsül a cipősszekrényen...  Aki még nem szagolta volna, annak üzenem, hogy ez is ilyen érzéki, erős illat, ha megszagolom, nekem az ilyen úri, fényűző estek és bálok jutnak eszembe, mint a filmekben szoktak lenni. Bár lehet a reklám is közrejátszik kicsit.


Szintén Avonos. Na őt nehéz jellemezni, merthogy sokszor használtam. Kicsit édes, kicsit érzéki, kicsit friss. Eléggé a végét járja már. Általában akkor fújtam magamra, mikor elfogyott egy egyébként minden nap használt parfümöm, vagy valami változatosságot szerettem volna.


Ő már Oriflame-es :) Gyöngyvirágos, 999 Ft volt. Nem is bántam meg, teljesen elhasználtam, friss, mégis édeskés. (Csak úgy mellékesen, a gyöngyvirág az egyik kedvenc virágom)


Be You-s Rockmantic natural spray. Érzéki, édes, erős. Régen használtam.
Adidas Fizzy Energy natural spray. Őt meg minden nap használom. Friss, energikus, üde, kicsit édes. Imádnivaló! :D


Apple Roxanne - Barátnőmtől kaptam karira. Olyan 6 és 8 száz forint körül szokott mozogni az ára. Édes, de csak enyhén. Szeretem :)
Még egy Avon. Secret Fantasy Star.  Mikor először megszaglásztam a katalógusban illatosított oldalon, akkor azt mondtam, hogy fúúúj. Ezek után egyszer anya barátnőjétől kaptam meg őt. Édes, kicsit olyan vattacukros szerintem, de mégsem az, hogy "lehúz", megfullaszt, pont kellemesen édes.
Minő meglepetés... AVON :D Little Red Dress, azaz Zséda parfümje. Mikor megjelent, anya egyből megrendelte, azt hiszem 4600 Ft-ért. Édes, és kicsit érzékibb mint mellette levő társa, de mégis használtam sokat, mert nem rossz, és még "elviseltem".



Prada Candy - Édes, de mivel drága, értékes, és kevés van benne, ezért csak alkalomadtán fogom fújkálni :D
Hááát gyerekek, de ez a BVLGARI! Fantasztikus! A négy minta közül ő fogott meg a legjobban. Édeskés, de mégis friss. Imádooooom!
A kék nagyon édes, érzéki. (Shalimar)
Dieseltől Loverdose - Húha. Szintén nehéz jellemezni. Édes, de ebben is van vmi frissesség. Áááá, nagyon jó :D

Éééés, ez egy posztsorozat első része volt. 
Ki mit szeret/ismer?

8 megjegyzés:

  1. Drogériákban vásárolsz parfümöt? Nem rendeltél még netről?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Star Nature parfümök izgatják most a fantáziámat, és hogy kevesebb legyen a pk, ezért barátnőimmel akarunk rendelni, mert amilyet szeretnénk, nem lehet kapni a Müllerben(se).
      Egyébként ahogy olvashattad rendelek, de nem netről, hanem Avonból :D Posztíráskor engem is meglepett, hogy milyen sok parfümünk van ettől a márkától.
      Drogériában csak azokat a natural sprayket vettem :)

      Törlés
  2. A Bond Girl az egyik kedvencem!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg azt a maradékot, amit látsz a képen, el akartam engedni egy Blog Sale keretében, de anya nem engedte és inkább elkezdte használni :D

      Törlés
  3. Jó lett:)Díjat kaptál a blogomon:)
    http://petra-lifeisarollercoaster.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  4. Húúú parfüm mániás vagyook, tetszik a blogod nagyooon:)
    http://www.zsani-thefashionoflife.blogspot.com/
    (ha van időd nézd meg, kérlek kövesd.) <3 xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. haha, köszönöm, ez jól esett :D
      most vizsgára készülök, de ha lement, megnézlek ;)

      Törlés