2011. szeptember 27., kedd

Helló :)


A francia manikűr szerelmese vagyok évek óta, de csak párszor volt eddig ilyenre megcsinálva a körmöm, mert sokáig sablon nélkül nem tudtam, és mikor végre vettem sablont, megcsináltam, de hiába használom, csúnya szokott lenni. Szeptember elejétől vágytam egy Essence, francia manikűrös ceruzára ( nem a körömvégfehérítőre gondolok). A Müllerben nem találtam, mikor odaértem már ki volt fosztva :D A Rossman az isten, ott találtam. 
Már alig vártam, hogy megcsinálhassam itthon a körmöm vele. Az én körmömön általában a körömlakk 2-3 napot bír. Hát, ezt csütörtök késő este csináltam meg, szombaton megpattogott kicsit, de hétfőre kijavítottam, és így még elmentem suliba, de nem volt az igazi, mert vittem magammal és folyton korrigáltam :D Egy "rétegben" csúnya, ugyanúgy, ahogy a többi körömlakk is általában 2 rétegben az igazi. Ezek után lefestettem a Lovely French manicuire lakkjával (amit a képen is láthattok), majd erre szintén a gyorsan száradó Lovely-s fedőlakkot tettem . 






A másik amiről írni szeretnék, az a Power Balance karkötőm. Nem régtől van meg. Eredetileg nekem egy piros alapon fehér írásos van, de mivel anyukámat is zavarta a munkája miatt, nem hordta, úgyhogy az is az enyém lett, így van egy fehér-fehér is ( jó, mert az öltözékemhez azt veszem fel,amelyik passzol). Szerintem csak az segít, amiben hiszek, és úgy voltam vele, hogy miért ne. Megcsináltam a tesztelését is, és bevált ! Azt mondják, hogy szédülni lehet tőle. Hát én nem tudom, mivel előtte is szédültem , úgyhogy nem oszt, nem szoroz, de például nem vettem észre azt, hogy mintha többet szédülnék mióta megvan. Én ajánlom !


3 megjegyzés:

  1. Nekem is francia manikűröm van most, ugyanezzel a tollal. Nagyon szép lett ilyen kicsi körmökön is.. (nekem hosszú a körmöm) :)

    VálaszTörlés
  2. Én meg vagyok elégedve vele, nagyon jó szerintem :) (Igen, a rövid körmöm a régi körömrágásom átka :/ )

    VálaszTörlés
  3. Csak egy kis gyakorlás, és szabad kézzel is menni fog. :)

    VálaszTörlés