2012. február 9., csütörtök

Januári kedvencek


Essence i love stage! szemhéjalapozó - viszonyítási alapom nincs(nem volt, mert ez az első szemhéjbázisom. Nagyon zsíros ott a bőröm, úgyhogy x idő után ugyanúgy összecsomósodott a sminkem, de azért nem volt rossz, ha alákentem. Nagyon látni az ereket a szemem körül, úgyhogy arra is jó volt, vagy még esetleg karikákra is jó .
Rimmel Hide the Blemish Concealer korrektor - évekig állt a sminkes cuccok között, de csak most találtam rá "igazán" . Jó korrektor és épp ideje volt, mert az előző kezdett elfogyni. Úgy láttam, hogy olyan 1300-1400 körül van az ára.


Essence silky touch - nem szoktam pirosítót használni, mert nekem valahogy ők nem olyan fontos sminkeszközök... De ebben a hónapban (illetve az előzőben) próbáltam többször használni. Tetszik, mert utálom a csillogós dolgokat, és ez matt.


Ingrid No limits beauty barna szemhéjfilc - Már volt vele teszt ITT . Imádom! :)


ColorTrend fehér szemceruza - az egyetlen szemceruza, amit minden nap használok. Egyébként egész jól megmarad a vízvonalon.

Test/Hajápolás




Jól teljesítenek ezekben a mínuszokban, és a nappli krémnek teljesen odavagyok az illatáért :)



Pantene aqua light - elvileg a fésülködés által okozott károkra van és fényessé teszi a hajat. Egy leárazáson vettem a Rossmannban 6 vagy 700 Ft-ért. A károkat nem igazán szünteti meg, de tényleg ultrafényes lesz a hajam( mint a reklámokban a nőciké ! ) és jó illatú :)


Coca Cola ajakbalzsam - Müllerben kapható, 595 Ft. Nem érzem, hogy lenne íze, de illata viszont annál inkább. És ápol is!


Avon care 3in1 arcápoló - vagy arclemosó vagy nem is tudom pontosan mi ez :D Anya vette magának, de mégsem használja. Megteszem helyette én :D Olyankor nyúlok ehhez, amikor nincs kedvem elvégezni a 3 lépéses tisztítást. Másnap szoktam érezni az arcomon, hogy nem olyan, mintha betonikoztam volna stb , de nem pattogok ki! :)


A körömerősítőt alaplakknak használtam legtöbbször, merthogy körömerősítőnek nem igazán jó ( bár nem is vártam tőle sokat) . A mellette lévő colour&go a nude it!.

Személyes

Inkább a frissebb, fás illatkategóriába tartozom és gyakran rosszul vagyok az édes dolgoktól, de ez most megfogott. Nagyon szeretem. Egyébként ajándék volt :)



Nem hagyhattam ki őket! :D Aki szereti a fantasy-t, meg angylokról és egyéb nem emberi lényekről szóló történeteket, annak ajánlom :D Ááááá, nagyon bírom őket :D

Holnap is készülök nektek poszttal, a mai körmömet fogom megmutatni. xoxo



2 megjegyzés:

  1. A Rimmel korrektor nálam is nagy kedvenc! A secret Fantasy starral kapcsolatban meddig érződik az illata? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén szólva nem tudom, mert magamon sosem érzem, de ha reggel fújsz egyet-kettőt akkor koradélután még érezni ( mondták :D).

      Törlés